Fotoshoots, SelfiesShoots en Fantasyshoots
Bij Go Incognito kun je terecht voor een proffessionele fotoshoot in thema. Wij werken al gelange tijd samen met verschillende fotografen die allemaal zo hun eigen stijl en specialisatie hebben. Wil je meer weten neem dan contact met ons op. Uiteraard kun je ook zelf aan de gang. Voor een klein bedrag kun je bij ons ca een uur lang van alles aantrekken en gebruiken om te gekke selfieshoot met bvb je smatphone te maken. Ben je met meer, dat maakt het allemaal nog veel leuker, maar ook goedkoper. Want vanaf 4 personen geven we minimaal 10% korting p.p. voor het eerste uur. Wil jij jezelf in een andere omgeving of wereld plaatsen dan kan dat ook heel makkelijk met een fantasyshoot. We maken dan op afspraak ruimte zodat jij jouw outfits in allerlei standen voor een green screen kan poseren en later in een bewerkingsprogramma jezelf in een gewenste situatie of omgeving plaatst. Je kan dit natuurlijk zelf doen. Tegen vergoeding kunnen wij ook jouw fantasy in een digitale werkelijkheid veranderen.
Fotografen modellen, figuranten, en stylisten
zijn vaak aanwezig bij Go Incognito om inspiratie en ideeen op te doen voor foto- en themashoots. We horen dan ook regelmatig dat ze graag bij ons komen voor onze originele kleding wat o.a. ook het thema en het succes  van de shoots bepaalt. Ook onze zelfgemaakte creaties en onze veelal originele accessoires worden vaak gebruikt voor bijzonder mooie plaatjes. Het uiteindelijke resultaat wordt natuurlijk bepaalt door de kwaliteit en kundigheid van de fotografen zelf. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we wel heel trots zijn met de complimenten van onze kwalitatief hoogwaardige kleding en outfits.
Een ode aan Ernst van Gelder
Velen kenden hem als Clown Ernst, artiest, vrij denker, levensgenieter, natuurliefhebber, partyganger maar voornamelijk als een echt mensen mens  met een groot hart.  Altijd in jou geïnteresseerd en meedenkend hoe jij uit je leven meer voldoening kunt halen. Jaren, avonden lang onder het genot van verse thee, een lekkere koek eindeloos filosoferen en bomen over het leven. Creatieve ideeën uitwerken, evenementen organiseren, fotoshoots doen. Ja Ernst,  je was er altijd wanneer  er iets bijzonders op het programma stond. Je wilde niets missen en het allemaal meemaken. Voor anderen was jij ook geregeld  dat  mooie  mens of bijzondere  moment.  Ook toen  het lichaam het eigenlijk niet meer  kon. Maar dan was jij toch weer die overlever en altijd op zoek naar positieve krachten en nieuwe perspectieven. We hebben heel veel gedeeld en veel  dubbel gelegen van het lachen. Zakelijk probeerde je altijd met ons mee te denken en deed je mee met de vele projecten die we hebben gedaan. Samen hadden we ook een gaaf idee. Uit de vele foto shoots  die we hebben gedaan om daar commercieel  iets mee te gaan  doen. Bijzondere  ansichtkaarten en vreemde posters maken om mensen te kietelen of te prikkelen. Maar wel met het doel  om boodschappen en berichten de wereld in te zenden. Uit respect ben ik daar zonder jou nooit mee verder gegaan. Maar soms bekruipt mij wel dat gevoel, die behoefte om oude tijden te doen herleven en, ......  dan maak ik toch maar  weer een fantasy foto met jou in de hoofdrol. Soms vreemd of uitdagend zoals jij kon zijn, lachwekkend maar voornamelijk vrij van geest. Beste Ernst,  voor velen een vriend, een broer, een maatje, maar ook partner of collega. Ik weet dat je daar ergens in de Kosmos verblijft. Wens iedereen daar het allerbeste,  van uit hier lieve knuffels en  een aardse groet.

Ik mis je nog dagelijks...…… (meer zien van Ernst? Bekijk onze pagina gezelschappen)
Valentijn en liefde over de hele wereld
Lul niet zo slap, het is allemaal...…….
Alles onder controle,...………. toch?
Liggende liefde
Hoezo...……….concurrentie?
Geen scheve schaats op glad ijs.
Hehe  FF slikken voor lekkere trek
Hé wie maakt hier de  muziek?
Af en toe gewoon een brandje blussen
Ernst van Gelder in memorian
17 december 2017