ONZE KLANTEN, door de jaren heen. Een reis door de tijd.

Vanaf 2005, het begin begin van Go incognito Kledingverhuur hebben we mooie opdrachten en veel bijzondere klanten bij ons naar binnen zien komen. Het begon allemaal met een bescheiden opdracht voor het 650 jarig  stad- en eeuwfeest van  Edam.  Later in 2010 verschillende opdrachten voor Purmerend 600 jaar en in 2012 400 jaar stadsrechten van de  Beemster. Opdrachten waar veel middeleeuwse kleding is gekocht, gemaakt en uiteindelijk veel mensen zijn aangekleed. Vanaf het begin loopt ook als een rode draad door ons bestaan, de Midwinterfair in de Rijp. Door de jaren heen hebben wij daar vele particulieren, ondernemers, grotere gezelschappen zoals vissers maar ook  het Kinderkoor de Kickers tijdens vele edities aangekleed.
Opdrachten van  bedrijven en instellingen
Naast de bedrijfsfeesten van o.a. de Rabobank (kerstkleding), van Wijnen Bouw (galakleding), KBK bouw (roaring 20's Maffia & Charleston), bakkerij Harry de Groot (gala kleding), maar ook de Praxis.  Vanaf het begin en nog steeds zijn wij ook  bij grote zorginstellingen veel te zien. Bij verschillende locaties van de Zorgcirkel, de Prinsenstichting  uit Purmerend maar ook instelling   de Vreugdehof uit Amsterdam hebben we voor  verschillende afdelingen,  vele  mooie en bijzondere opdrachten kunnen doen. We hebben vele themadagen gedaan waarin oud-hollandse en middeleeuwse kleding werd gevraagd. Hieronder ons eerste opdracht voor een verzorgingshuis de Viervorst. Een middeleeuwse  themamiddag met kleding, opdrachten, voordrachten, muziek, eten en drinken.
Hotel Fortuna Edam 650 jaar
Midwinter Fair De Rijp met o.a. kinderkoor de Kickers
Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube kanaal Supergaande en zijn eigen YouTube kanaal. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van Rambam, heeft hij een aantal jaar voor BNN gewerkt als presentator en presenteerde hij het online programma Platenbazen van Radio 538 en bij RTL Concentrate.
RTL Concentrate Blindspot
In het programma RTL Blindspot concentrate van 23 september 2019 is Dennis Schouten te zien. Presentator Nesim Elahmadi gaat met Dennis op stap om uit te zoeken hoe stoer Dennis is.  In deze Blindspot zegt Dennis Schouten nergens bang voor te zijn. Zie hier in de gouden glazen kist van Go Incognito hoe Dennis op de proef wordt gesteld.
Voor Albert Heijn hebben we feestelijke koopzondagen aangekleed, voor tuincentrum Overvecht het personeel in verschillende thema's aangekleed voor de opening van de kerstmarkten. Voor de Cono kaasmakers kleding gefabriceerd voor de kaasmeisjes die wereldwijd de Beemsterkaas op beurzen promootte. Veel zijn we betrokken geweest bij Pop & Cultuurpodium P3 als organisator van dancefeesten via Collective Dance met z'n "LOUD" Hardstyle feesten en verschillende oud & nieuw feesten. Daarnaast  als leverancier van kleding voor het  personeel van P3 en natuurlijk voor de werknemers van de gemeente Purmerend zelf. Voor de gemeentelijke personeelsfeesten in P3.
SONY DSC
SONY DSC
Aankleding Oud & Nieuw feest P3
Productie Kaasmeisjes Kostuums 
Kerstshow TC Overvecht
Koopzondag proeferij Albert Heijn
Albert Heijn
Kerstshows TC Overvecht Beemster en Hoorn
Een spannende opdracht in 2009 was ook de tentoonstelling in de Grote kerk van Oosthuizen " Uit het leven van Dik Trom". De Grote Kerk van Oosthuizen was om getoverd in de stijl anno 1900 waar we veel kleding in de tentoonstelling hebben kunnen laten zien, maar ook een klas vol kinderen met kleding uit die tijd hebben aangekleed.
SONY DSC
Dik Trom tentoonstelling Oosthuizen
Dik Trom tentoonstelling 
kerk Oosthuizen
Anno 1900
Het klasje van Dik Trom
De YouTube productie maatschappij van      
"Fijne vrienden" #First Youtube TV: heeft zich een aantal keren gemeld voor specifieke kleding (typetjes) die voor een uitzending van fijne Vrienden tijdens de Dutch Comic  in Utrecht een gevaarlijk script moesten uitbeelden.  In dit geval ging het om  een treffen tussen Batman vs Superman.
#First Fijne Vrienden
Dutch Comic Batman vs Superman
Een van de grootste en bekendste productie maatschappijen van  muziekclips voor grote en bekende Nederlandse artiesten FRAMEZ PRODUCTIONS heeft een periode intensief bij ons geshopt. In bijgaande clip, te bekijken via YouTube  Jacin Trill - met de nummers Leven als een ster, en Rapunzel  van het album " Baby met een mening"

Meewerkende artiesten:
(Ft. Adje, Kevin, Joost, Yung Gods, Gwndocter).
Volg Jacin Trill:
https://instagram.com/happytrillboy?i
FRAMEZ   Productions
Opdrachten uit de wereld van Toneel & Theater
In de toneel en theaterwereld hebben we in en uit  de omgeving van  Purmerend veel contact met lokale toneel verenigingen, en Onze eerste opdracht kregen wij in 2010 van Musical vereniging Westend uit Hoorn met de productie Jeckyll & Hyde. In Purmerend hebben we een mooie samenwerking opgebouwd met Purple musical vereniging.  Deze samenwerking houdt in dat Purple  kleding van haar producties bij ons heeft ondergebracht. Wij kunnen deze gebruiken voor de verhuur, en anders om  kan Purple een beroep doen op kleding van Go Incognito.
Westend Hoorn Musical Jeckyll & Hyde 2010
Samenwerking met Theatergroep Purple uit Purmerend
Chiquita bananenjurken Copa Cabanna
Theatergroep Purple
3 Musketiers
VPRO TV film "Het Irritante eiland"
In 2018 / 2019 meldde zich de stylist van de  mooie en bijzondere VPRO (jeugd) TV film " het irritante eiland". Hierin was men op zoek naar Historische en middeleeuwse kleding en uiteraard kon Go Incognito daarin voorzien

Film: Het irritante eiland (VPRO). Een eeuwenoude vloek. Een eiland vol irritante mensen. Een besmette minister-president. En een jongen vol met dromen die het tij misschien kan keren. Maar hoe? Deze film was te zien op zaterdag 11 september 2021 om 15:30
Trailer Het irritante eiland
Bekijk hier  de volledige film op NPO ZAPP
Cultuurparade 2019 open dag Purmerends museum

Begin september 2019 kregen we contact met de conservator van het Purmerends museum. Men zat in de voorbereiding van de tentoonstelling "Nederland breit in keramiek". Deze tentoonstelling was georganiseerd t.g.v. een grootse aankoop uit een particuliere collectie vazen, schalen, schotels en andere voorwerpen van de voormalige Purmerendse plateelbakkerij Wed. N.S.A. Brantjes & Co. De geschiedenis van het Purmerends aardewerk gaat ver terug: al vanaf 1683 waren er kleine bedrijven die zich toelegden op het bakken van oventegels. Men zag deze aankoop dan ook als een zeer waardevolle uitbreiding. Naast de tentoonstelling wilde men een ruimte indelen als eetkamer waar een gedekte tafel stond met servies goed. Het publiek kon zich dan in kleding uit die tijd laten fotograferen. Go Incognito wilde hier graag z'n medewerking aan verlenen en heeft toen naast de kleding ook de eettafel aangekleed met oude tafellakens en het benodigde serviesgoed.   
Diner tafel Go Incognito Purmerends Museum
Purmerends Museum
Go Incognito Purmerends Museum

Onze dank is groot, heel groot naar alle klanten, vrienden en sympathisanten die vanaf 15 februari van dit jaar ons financieel hebben geholpen door mee te doen met onze doneer actie. Via deze online doneer actie  hebben we € 1581,00 ontvangen. Daarnaast hebben we ook prive  anonieme contante giften ontvangen. Totaal bij elkaar € 2350,00. Met dit bedrag hebben we een deel van onze achterstanden kunnen betalen. Daarvoor zijn we ontzettend blij en dankbaar. In juli en augustus hebben we noodgedwongen partijverkopen aan collega verhuur bedrijven en Vintage winkels georganiseerd en ook dat heeft  geld opgeleverd. Daarom zijn we er gelukkig nog steeds. We hebben nu nog een kleine schuld maar doordat het nu weer wat beter gaat hebben we ook weer meer hoop dat het allemaal goed gaat komen. Toch blijft deze tijd (het coronatijdperk) een kwetsbare tijd voor mensen, bedrijven en instellingen.  Ook nu in oktober 2021 blijft het allemaal een broos perspectief. Morgen kan het immers allemaal weer anders zijn. Daarom houden wij de doneer aktie actief. Dus iedereen die ons wil blijven steunen, daar zullen wij heel blij mee zijn. Je kunt ons steunen via bijgevoegde link. Later als alles weer beter is en stabieler blijft gaan wij zeker iets terug doen.

Steun Go Incognito en doneer klik op de link  >>>
Geld inzamelen | Doneeractie.nl
Februari 2021  Doneer actie tot het behouden van Go Incognito
Purmerend ontmaskert de zorg
Als zorgmedewerkers waren wij ook weer erg blij met deze laatste bijzondere en mooie opdracht. Jeroen Riemeijer een van onze vaste klanten vanaf het eerste uur, had een wel heel mooi verzoek. Of we wilden meewerken aan een  evenement waarin waardering werd getoond aan mensen uit de zorg. Daar hebben we niet lang over na hoeven denken. We hebben dan ook vele collega's kunnen verwelkomen.

Twee bijzonder avonden woensdag 29 september en woensdag 6 oktober georganiseerd door de Vrienden voor Purmerend. Een groots en dankbaar gebaar voor ca 300 Purmerendse zorgverleners actief op de werkvloer tijdens de  corona tijd. Een geweldige avond met een diner, amusement en ontzettend veel vrijwilligers die deze dappere zorgverleners in het zonnetje hebben gezet. Waarom, was de vraag aan de organisatie? Omdat ze het verdiend hebben vertelde  Jeroen Riemeijer tijdens zijn openingsspeech. Go Incognito kledingverhuur vond het dan ook een hele eer om een kleine bijdrage te kunnen leveren om deze helden uit de zorg feestelijk te kunnen verwelkomen.  Bedankt Vrienden voor Purmerend voor deze indrukwekkende  happening. We hebben dit met liefde voor de zorg vrijblijvend gedaan.
Een Impressie van uit de Markthal in Purmerend
ONZE KLANTEN, door de jaren heen. Een reis door de tijd.
Vanaf 2005 tot op heden heeft Go incognito Kledingverhuur mooie opdrachten en veel bijzondere klanten naar binnen zien komen. Het begon allemaal met een bescheiden opdracht in 2005 voor het 650 jarig  stad- en eeuwfeest van  Edam.  Later in 2010 verschillende opdrachten voor Purmerend 600 jaar en in 2012 400 jaar stadsrechten van de  Beemster. Onderstaand een terug blik waarin we kijken vanaf de meest recente opdracht tot aan onze eerste opdracht. Onze laatste bijzondere opdracht in september en oktober 2021 hebben wij geheel vrijblijvend gedaan voor de stichting "Vrienden  voor Purmerend". In dit verzoek werden de zorgmedewerker welke vanaf het eerste uur tijdens de corona pandemie actief op de werkvloer hebben gestaan met een feestavond in het zonnetje gezet.
2021
2019
TV Film & Productiebedrijven
Vanaf 2013 werden we ontdekt door TV producenten, filmmaatschappijen maar ook YouTube productiemaatschappijen. Deze bedrijven wisten ons steeds beter te vinden in de afgelopen jaren. Zo hebben we bijdrages geleverd aan Towel media,  producent van Veronica's Inside Gamer waarin Saar van Koningsbergen en Simon Zijlemans met verschillende  leuke acts en gewaagde stunts het programma presenteerden. In het begin waren we daar ook zeer blij mee, maar zoals alles in de TV en film wereld zijn de  budgetten beperkt en mag het eigenlijk allemaal niets kosten. Dan denk je nou wel leuk toch want dan kan ik misschien wel wat foto of beeldmateriaal terug verwachten. Uiteindelijk hebben we dat zelf allemaal overal op internet gezocht. We hebben wel vaak op de aftiteling gestaan als zijnde een vorm van reclame. Daar moesten we het dan maar mee doen. Al met al was dat wel een leuke tijd, en hebben we daar ook weer veel van geleerd. 
Veronica Inside Gamer
Super Mario 3D
Wolfenstein The new order
Met Kraantje Pappie Xbox halen in Duitsland
2016
2015 - 2013
2005 - 2009
Purmerends Palet
Een onderling samenwerking tussen 7 verschillende toneel- en theater gezelschappen uit Purmerend  in de vorm van Palet maakte in 2016 ook het stuk "100 jaar droge voeten" mogelijk. Deze productie bestond uit een reis naar verrassende acts op verschillende  locaties in de binnenstad van Purmerend. De acts gaven  op hilarische wijze een indruk naar het publiek hoe "100 jaar droge voeten" een eeuw geleden de gemoederen in Purmerend bezig hield. Go Incognito heeft graag hier aan mee gewerkt  en was ook zeer trots met  kleding, accessoires en diverse decorstukken een belangrijke bijdrage te hebben kunnen leveren.
Voor meer foto's bezoek onze post op Facebook >> klik hier
Luister en Lees hier ons interview met NH Radio 20 februari 2021