WAAROM HUREN?
* Huren =  bijna altijd veel goedkoper
* Veel keus en uitstekende kwaliteit
* Altijd iets moois en bijzonders
* Persoonlijke benadering hulp en advies
* Veel bijpassende accessoires
* Kleding op maat gemaakt
* Eerlijke service en betrokkenheid
* Altijd schone en frisse kleding
* Thuis meer kastruimte en geen was!

ANDERE TARIEVEN
Voor TV, theater, toneel, fotografen en stylisten! Grotere aantallen kostuums voor langere perioden met lagere prijzen.
KORTINGSREGELINGEN
Vriendenfeest, bedrijfsfeest of evenement? Informeer naar de kortingsmogelijkheden. Zeer interressant
voor bedrijven en instellingen. 
Themakleding  van gewoon tot hysterisch en van extra vagant tot pikant!

Natuurlijk wilt jij op en top op je uitnodiging verschijnen, daarom zoeken wij samen naar een feestelijke outfit die echt bij jou  past. Een keuze uit onze kledingcollectie benadert al gauw een originele styling en vaak winnen onze klanten  dan ook prijzen  op gelegenheden voor de meest opvallende outfit in  thema’s als Flower Power, Disco, R&R, Western, Maffia, middeleeuwen, Charleston en Moulin Rouge. Door de veelzijdigheid en diversiteit van onze kleding kunnen we talloze thema’s samenstellen en wat er niet is kunnen we alsnog speciaal voor jou maken of alsnog aanschaffen. Voor feesten als Carnaval, Oktoberfeest, Halloween, Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar Party’s hebben we veel in huis, en voor een fout feest moet je echt bij ons zijn geweest. Daarnaast maken we ook creaties voor Middeleeuwse- en Fantasy Festivals zoals Elfia en Castlefest maar ook Dickens kleding voor het Midwinter Festival in de Rijp.  Kortom wij zoeken altijd naar  een passende oplossing en wij zijn  pas tevreden als jij dat bent!                               
                                                        
70's & 80s party met ABBA
Bierfeest Oktoberfest
Fotoshoot party
Mario & Luigi
Op de set van Dr. Tinus
Figuren, typetjes en karikaturen

In ons 15 jarig bestaan hebben we heel veel mensen voorzien van de meest schitterende outfits voor feesten, fotoshoots, film en promotionele doeleinden. Meestal weten onze klanten precies wat ze willen, maar heel vaak ook niet. Dan helpen we je natuurlijk graag op weg en bekijken we samen wat jij leuk vindt.  Zo hebben we allemaal wel een alter ego die je misschien ooit eens zou willen zijn. Typetjes, helden of celebrities wonen gewoon in onze winkel maar zijn ook vaak samen met iemand op stap. Naast de bestaande karikaturen kun je natuurlijk ook met je eigen fantasy op de loop gaan. Wij zeggen altijd: Go Incognito,... en ontmoet je alter ego.

Onze kledingcollectie leent zich bij uitstek voor commerciële doeleinden, (verkoop) presentaties, jubilea, reclame en promoties. Maar ook voor film, tv, theater, fotoshoots, examens, culturele festiviteiten, aankleding van etalages, tentoonstellingen en (historische) stad- en dorpsfeesten. 
Prins Bernard
Peaky Blinders
Mad Hatter
Bassie & Adriaan
De Rattenvangers van het WKP
Brasa Thema avond
Willie Wonka
Purmerend onder Stoom
Eetcafe Jo & Co nieuw thema
                                                        
Lederhosen & Dirndls Sail 2015
Discofeest voor Sarah
Elf Fantasy Fair
etalage Reisbureau
Gastvrouwen Sinterklaasfeest Volendam