Go Incognito gezelschappen Go Incognito gezelschappen
Het begin "Een Goed Gezelschap"
In 2010 waren we een onderdeel van de openingsact van Reuring in P3 met een bijzondere welkomst act in het stadje.

Hier hebben we ons  als Goed Gezelschap kunnen laten zien. En aansluitend  tijdens de weekend editie van  Cityslam in het Leeghwaterpark.

Hoofdrolspelers bij Een Goed Gezelschap
De mannetjes: Ernst van Gelder en Ronald Verlinde
De vrouwtjes  : Trix Brinkman en Petra Rooijakkers
De steltloper  : Maria Heidemann

Ondersteuning
Marc van Luxemburg : Fotograaf
Monique Westerhuis : Visagie
Trees Konijn             : Algehele ondersteuning
Mario Brinkman        : Contactpersoon organisatie
SONY DSC
Go Incognito welkom opening Reuring 2010 in P3
Go Incognito welkom  Reuring 2010 in het stadje
Het ontstaan van Een Goed Gezelschap. Januari 2010 oefenen in het kerkje van Ruigoord
Via een facebook bericht begin oktober 2015 van 3 tieners t.w. Arianne Kirsenstein, Juana  & Rhody Langendam viel ons de sympathieke wens op om een magisch kerstfeest te organiseren waar iedereen welkom is.  Kerst in het Leeghwaterpark anno 2015 was geboren. Go Incognito zocht contact met de familie Langendam  en wist de organisatie te enthousiasmeren. Trix en Mario van Go Incognito en vele aangemelde vrijwilligers hebben dit 3 daags durende evenement van vrijdag 18 tot en met zondag   20 december 2015 dan ook aangekleed met verklede gezelschappen in Dickens Style, Mascotte figuren (Mickey & Mini Mouse, Pikatchu, een Minion & Olaf) verschillende  kerstmannen en kerstvrouwen. Deze  eerste editie was net een sprookje een spontaan avontuur waar al het enthousiasme en positieve intenties op de juiste wijze samen kwamen en floreerden. De kracht van de spontaniteit beleefde volgens Trix en Mario in deze editie een niet te evenaren hoogtepunt. Tevens werd er contact gezocht met het Glazen Huis van  RTV Purmerend  wat gedurende die week aanwezig was  op de Koemarkt om een actie op te zetten voor de voedselbank Purmerend. Het Dickens gezelschap heeft tijdens de kerstmarkt in het Leeghwaterpark dan ook gecollecteerd en een mooi bedrag opgehaald voor de voedselbank. De opbrengst werd op zondag 20 december tijdens een live uitzending overhandigd aan RTV Purmerend. Go Incognito was ook betrokken bij de editie Kerst in het park 2016 wat ook zeker weer als een succesvolle kerstmarkt werd afgesloten.
Lees hier het verslag https://regiopurmerend.nl/2016/12/18/ja-wil-tijdens-derde-dag-kerst-park/

Kerst in het park 2016
Go Incognito kledingverhuur met Dickens gezelschap bij kerst  in het park 2016
Kerst in het Park 2015
Go Incognito kledingverhuur met Dickens gezelschap bij kerst  in het park 2015
Kerst in het park 2015
Go Incognito kledingverhuur met Dickens bij kerst op de Koemarkt 2017
Kerst en sneeuw  op de koemarkt 2017
2010 Het begin van gezelschappen
Go Incognito kledingverhuur en Winters Purmerend op de Koemarkt 2018

In augustus 2018 werden de plannen gepresenteerd voor een grootschalig evenement op de Koemarkt. De (Horeca) ondernemers rondom de Koemarkt wilde het grootser aanpakken. Het evenement Kerst in het park was opgeheven. Het nieuwe evenement Winters Purmerend moest in de maand december de Koemarkt betoveren in een kerstsfeer met houten kersthuisjes, diverse evenementen en een grote Kerstmarkt. Het afsluitende  weekend voor de kerst zou bestaan uit een gezellig spektakel Bourgondisch Purmerend waar naast een kleine markt voornamelijk eten en drinken en genieten centraal zou komen te staan. Go Incognito kledingverhuur was ook hiervoor uitgenodigd om dit in potentie prachtige  evenement aan te kleden en gedurende deze weekenden het publiek te vermaken  met acts en rondlopende Dickens en Bourgondische  gezelschappen. Voor de Kleintjes liepen er bekende Disney Mascotte figuren waarmee zij op de foto konden. De organisatie en ondernemers hebben alles uit de kast gehaald om van beide weekenden een onvergetelijke happening te maken. Het enige wat de organisatie niet kon be├»nvloeden was het het slechte weer met veel sneeuw en regen.

Dankwoord Go Incognito Kledingverhuur
Go Incognito heeft met heel veel plezier aan al deze evenementen mee gedaan. Uiteraard zijn zij de organisaties dan ook dankbaar voor de uitnodigingen. En daarnaast natuurlijk ook veel dank verschuldigd aan de vrienden van Go Incognito die geheel vrijblijvend tijdens al deze evenementen als figurant in de gezelschappen hebben meegedaan. Speciale dank willen wij schenken aan Maarten en Martijn  Schipper van Concordia  in wiens warme  accommodaties wij tijdens deze evenementen een onderkomen hadden. Een ruimte voorzien van alle gemakken waaronder  servies, bestek, verwarmingselementen, tafels en stoelen noem maar op. Het heeft ons aan niets ontbroken. Zonder deze verzorging hadden wij het tijdens deze natte en vries koude weekenden  niet vol  kunnen houden, en hadden al onze vrienden en vrijwilligers ook niet kunnen deelnemen. Een laatste dankwoord gaat uit naar Arwin Versteijne van Brasa die ons gezelschap tijdens alle evenementen heeft voorzien van heerlijke lunches en maaltijden. Alles was in overvloed aanwezig, en we hebben er allemaal van genoten.

Nogmaals allemaal ontzettend bedankt,
Trix en Mario
Go Incognito kledingverhuur
Winters Purmerend 2018
Kerst op de Koemarkt 2017
In 2017  dreigde de derde editie van Kerst in het park door het slechte weer te worden afgelast, maar door een productief overleg tussen de gemeente Purmerend, de Purmerendse Centrum Ondernemers, Stichting Koemarkt en de eigenaren van Jo & Co en Brasa  namen zij gezamenlijk het initiatief Kerst in het park te verhuizen naar de Koemarkt. Ondanks het harde werk van de ondernemers, maar meer dankzij het slechte weer van  zaterdag 9 en de sneeuwstorm op de vroege zondag ochtend van 10 december werd het evenement wegens veiligheid risico's alsnog vroegtijdig beeindigd.


Kerstmarkt en Bourgondisch Purmerend
>>Klik op de foto's voor slideshow>>
>>Klik op de foto's voor slideshow>>
>>Klik op de foto's voor slideshow>>
>>Klik op de foto's voor slideshow>>
>>Klik op de foto's voor slideshow>>
>>Klik op de foto's voor slideshow>>
>>Klik op de foto's voor slideshow>>
>>Klik op de foto's voor slideshow>>