wat doen wij
Goh wat zijn wij trots en blij niet alleen voor onszelf maar ook voor onze klanten.De verkoopdagen zijn een groot succes en dat wordt beloond. Onze schulden zijn nagenoeg opgelost en er is nog zoveel kleding over. Daarom vandaag groot nieuws en 2 belangrijke boodschappen. Bij aanvang van onze opheffingsuitverkoop vertelden wij dat we op woensdag 30 maart onze deuren gaan sluiten. Daarin hebben wij ook beloofd dit met grote kortingen te vieren. Speciaal zijn we dan ook langer open. We beginnen om 10.00 en sluiten de deuren om 18.00. Onze feestelijke kortingen  Kostuums m/v voor € 10,00. Hier onder vallen: Galajurken-cocktail jurken- gothic jurken-theater jurken-middeleeuwse kleding-dirndl’s-heren smokings & 70’s,80’s & 90’s party kostuums.
Losse kledingstukken v.a. € 2,50 tot € 7,50. Dit zijn blouses, rokken, jasjes, hemden,
WOW We mogen  open blijven zolang de voorraad strekt.
Ondanks het grote succes van opheffingsuitverkoop zijn we nog lang niet los. De afgelopen weken  zijn erg druk bezocht. En iedereen heeft kunnen zien dat er weliswaar veel kleding een nieuwe bestemming heeft gekregen, maar dat er ook nog heel veel keus aanwezig is. Na overleg met onze verhuurder zijn we tot overeenstemming gekomen dat we voorlopig  open kunnen blijven zolang er voorraad is. Maar bovenal is het enthousiasme van onze klanten bepalend. In overleg kunnen wij van week tot week verlengen.
Een definitieve sluiting zal dan ook tijdig bekend worden gemaakt. Dat betekent nog extra veel shop plezier, en zeker ook voor die klanten die nog niet langs hebben kunnen komen.
Kom je ook? Tot woensdag Trix en Mario
ONZE VOORLOPIGE OPENINGSTIJDEN Totdat...

Woensdag 30 maart  van 10.00 tot 18.30

M.i.v. Zaterdag       2 april  van  10.00 tot 17.30
M.i.v. Woensdag   6 april  van  12.00 tot 17.30
ZOALS BELOOFD 30 MAART VAN 10.00 tot 18.00 HET SLOTOFFENSIEF VAN ONZE OPHEFFINGSUITVERKOOP
}
Totdat...……….
wat doen wij
Moe, uitgeput, gesloopt en voldaan.

Wat een dag woensdag 30 maart.  Een maand lang aangekondigd als onze laatste openingsdag. En dat was te merken ook. Vanaf 9.00 tot 18.00 hebben wij heel veel lieve, bekende maar ook heel veel nieuwe gezichten gezien. Reacties waren er in overvloed en  overweldigend.

” Zo jammer dat jullie weg gaan, jullie zijn echt een uniek bedrijf,  jullie  waren een aanwinst voor Purmerend. Wat een mooie spullen hebben jullie.  We konden altijd bij jullie terecht. En,  met een gerust hart naar jullie toe want slagen deden we altijd. “

Deze  reacties zijn voor ons hartverwarmend. Dank ook voor al deze lieve woorden. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om al onze kleding en accessoires zichtbaar en overzichtelijk te rangschikken.  Zodat iedereen steeds weer  iets nieuws kan ontdekken. Een van onze klanten zei het heel treffend. Zo heb  je een rondje gelopen en denk je alles te hebben gezien. Loop je dan weer een rondje dan kom je weer hele andere leuke dingen tegen. Een en al verassing dus. En dat klopt want het meeste zie je niet, zoveel hangt er dus nog.

Daarom waren  we dan ook zeer  verheugd toen we in het weekend van 26 en 27 maart hoorden dat we voorlopig nog kunnen blijven. In ieder geval zolang de voorraad strekt en  iedereen het nog leuk vindt om bij ons te shoppen.  In overleg met onze verhuurder kunnen wij van week tot week verlengen. Een definitieve sluitingsdatum zal dan ook tijdig bekend worden gemaakt. Dat betekent voor de aankomende weken nog extra veel shop plezier, en zeker ook voor die klanten die nog niet langs hebben kunnen komen. Zaterdag 2 april zijn we weer geopend en kun jij weer gebruik maken van onze aangepaste kortingen en voordelen.

Volg ons voor de laatste ontwikkelingen  op Facebook https://www.facebook.com/goincognito01 of bezoek regelmatig onze website

Onze openingstijden zijn woensdag van 12.00 - 17.30 en zaterdag van 10.00 - 17.30.
Tot gauw,

Trix en Mario
Go Incognito kledingverhuur.
Verslag  feestelijke opheffingsuitverkoop Woensdag 30 maart 2022
Trix & Mario Brinkman
Gratis koffie - thee - limo en een versnapering.

Zaterdag 2 April.
We zijn er dus nog zolang de voorraad strekt en jij het leuk vindt om bij ons te shoppen. Dat betekent dat wij  voor de aankomende weken zowel  op woensdag van 12.00 tot 17.30 en zaterdag van 10.00 tot 17.30 voorlopig nog open zullen zijn. Dus alsnog grote kortingen op gala kleding, themakostuums, schoenen,  accessoires,  hoeden, petten, sjaals en tassen
Een definitieve sluitingsdatum maken wij ruim van te voren bekend.  In de tussen tijd kun jij nog lekker bij ons shoppen en een mooie outfit scoren. Zien we  je weer terug op woensdag en zaterdag?
Tot gauw,
Mario en Trix
Go Incognito kledingverhuur.
Onze klanten op zoek naar de vele pareltjes die er nog steeds tussen hangen